Torky på läger och paddelhajk

Du har säkert sett och använt pappershållarna Torky där pappret rullas ut inifrån rullen. Poängen med Torky och varför de blivit så populära är att pappret inne i rullen inte får smuts och bakterier på sig när man drar ner och river av (om man gör rätt).

Att ha pappersrulle med på paddelhajk och läger vill man såklart, men det är lätt att den blir smutsig och blött utifrån och det är ju det pappret man skall dra av om man har en vanlig pappersrulle. Plus att man måste ställa rullen någon stans. Nu finns lilla Torky med en tyg-hållare som är kanon på paddelhajk mm. I tyg-hållaren är pappersrullen skyddad och hållaren kan hängas upp i träd eller kökskonstruktion med hjälp av inbygd kardborre. Så himla praktiskt. Kanske lite dyrt bara. Jag köpte min på City Storgross i Kungeskurva.

Torky för paddelhajk och läger
Torky för paddelhajk och läger

Published by

Martin

Founder of this site, scout leader for decades, used to be program manager, PII, Vässarö and this site was started becasue of that. Author of program booking system Hollyrosa. Goose Network Coordinator 2012-2015, Member of planning team for European Guide and Scout Centres Managers Conference 2013, 2015 and 2017.

One thought on “Torky på läger och paddelhajk”

Comments are closed.