Hollyrosa edition 2012

Servern för nya bokningssystemet börjar bli klar. I helgen och i veckan har jag haft en hel del 1719 samtal och så är det Boomerang möte i helgen.

Så jag satte lite mer fart att få upp nya bokningssystemet (aka Hollyrosa) på nya servern. Just nu har jag börjat sätta upp databasen för de tre sommarmånaderna och börjat mata in viktig översiktsinfo i dagsanteckningarna. Det känns som det börjar bli dags.

1:a april är första deadline för kårers önskemål av programbokning, men jag tror inte det kommer gälla 1719. Som det ser ut kommer 1719 behandlas lite annorlunda, där kommer vi göra någon slags blockplanering av allt program.

En sak som är lite kul är att väldigt mycket av det som skapades på 60 Degrees North har uppskattats och folk pratar här och där om att repetera delar av det programmet.

I helgen hade Fladan möte på distriktskansliet och diskuterade en massa saker. Kanotwoodcraften och Kanotorienteringen ligger löst till…

Programluntan har reviderats i år och borde nog redan ha skickats ut, men den är ute på nån slags sista korrekturläsning. Nytt för i år är att vi hoppas att den är mer läslig.

Det blir tre miniscoutperioder i sommar såg jag. Och period II är fem veckor har jag precis upptäckt.

Published by

Martin

Founder of this site, scout leader for decades, used to be program manager, PII, Vässarö and this site was started becasue of that. Author of program booking system Hollyrosa. Goose Network Coordinator 2012-2015, Member of planning team for European Guide and Scout Centres Managers Conference 2013, 2015 and 2017.