60 Degrees North – year 13

I midsomras tog vi en kort diskussion om kommande års läger eftersom det är klurigt att komma ut med information om dessa läger under denna sommar.

Preliminärt ser det ut som att 2013 bjuder på ett stort sjösscoutläger men inte mycket mer så då är förslaget att succeen 60 Degrees North återkommer de två sista veckorna av sommaren 2013.

Hur 2014 ser ut är lite oklart men det ryktas om ett förbundsläger fördelat på flera platser i Sverige ungefär som Scout 86 (way back  in the days) och Vässarö är en möjlig lägerplats, men inget är bestämt än.

I och med att 60 Degrees North kom på tal så har jag hittat följade blogginlägg som verkligen värmer oss som slet med lägret: Team Vildmark – Äventyr 23:  Scoutläger på Vässarö

Efter en vecka på ön var lägret slut för vår del och trötta scouter och ledare fick åka hem och sova lite efter detta äventyr. Jag hoppas jag får komma tillbaka till denna fantastiska ö då detta var mitt bästa läger som ledare.

Published by

Martin

Founder of this site, scout leader for decades, used to be program manager, PII, Vässarö and this site was started becasue of that. Author of program booking system Hollyrosa. Goose Network Coordinator 2012-2015, Member of planning team for European Guide and Scout Centres Managers Conference 2013, 2015 and 2017.

One thought on “60 Degrees North – year 13”

Comments are closed.