Hollyrosa har fått ett ansiktslyft

Programboknings-systemet Hollyrosa har fått ett större ansiktslyft. Efter att ha uppgraderats till HTML5 så har jag nu valt Bulma som CSS system och i och med det så har sidor uppdaterats för att dra nytta av allt som Bulma har att ge.

Hollyrosa har fått ett nytt menysystem vilket är mycket smidigare och visa sidor har fått lite mer förbättringar än bara ny CSS.

Hollyrosa är inte designat för att primärt vara mobile-first, men med Bulma så börjar vi nu använda flex-box design så de sidor som man typiskt titta på i mobilen eller sin padda kan man lägga ner lite möda på att göra mer mobilvänliga. De delar av Hollyrosa som kräver relativt mycket skrivande behöver primärt inte se bra ut i mobiler.

Ett av grundmålen med Hollyrosa var att ge en bra och fullständig överblick och det kräver en stor skärm. Hollyrosa är en fröjd i 24 tum.

Published by

Martin

Founder of this site, scout leader for decades, used to be program manager, PII, Vässarö and this site was started becasue of that. Author of program booking system Hollyrosa. Goose Network Coordinator 2012-2015, Member of planning team for European Guide and Scout Centres Managers Conference 2013, 2015 and 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.