I gamla fotspår

Tänk dig att vi tar hela ön, vänder upp och ner på den, skakar om. Ingenting är som det brukar. Vi gör om ön. Gör sånt vi aldrig annars gör. Vi har bara utmanare och äldre scouter på ön. Lever dygnets alla timmar. Vi låter bli att gå i gamla fotspår med allra största avsikt.

Boomerang är tänkt som en vitamininjektion. En channs att utveckla scouting och programet genom att gå väldigt långt på oupptrampade stigar.

Det gäller deltagare som arrangörer. Boomerang är ett utmanar och rover event så det är up till oss alla att tänka efter vad det är som är viktigt i scouting, i ditt liv och varför du går upp på morgonen. Eller förmiddagen.

I helgen hade Boomerangs lägerledning möte i Årstas scoutgård, men det är upp till dom att berätta vad de kom fram tid, när det passar dom.

Boomerang planering
Utmanarlaget lagar mat
Lagar vegansk chili
Lagar vegansk chili
Logistik planerar
Logistik planerar

Published by

Martin

Founder of this site, scout leader for decades, used to be program manager, PII, Vässarö and this site was started becasue of that. Author of program booking system Hollyrosa. Goose Network Coordinator 2012-2015, Member of planning team for European Guide and Scout Centres Managers Conference 2013, 2015 and 2017.